ריבועי שחיתות - 3 שכבות
איך שמגיע לו הסוף שבוע, תמיד בא לי איזה קינוח מושחת אבל שעדיין יהיה בגדר הבריא והקל להכנה וזה בדיוק מה שהכנתי בסוף שבוע ושאני מציגה במתכון זה - ריבועי שחיתות עם 3 שכבות שונות שבטעם הייתי אומרת שאפילו מזכירים את הסניקרס. הם חוסלו אצלי בפחות מ-3 ימים מה שמעיד על הצלחתם הרבה.
ההכנה מאוד פשוטה ומצריכה מעבד מזון בשביל שתי השכבות הראשונות.
מתחילים עם השכבה הראשונה. מכניסים תחילה את השקדים, שבבי הקוקוס ואבקת קקאו למעבד מזון ומפעילים אותו עד שמתקבלים פירורים..
לאחר מכן מוסיפים את שאר מרכיבי השכבה וטוחנים. כעבור בערך חצי דקה יהיו לנו פירורים דביקים.
את התערובת נעביר לכלי מרובע. האמת שחוץ מפלסטיק לא היה לי שום כלי מרובע אז השתמשתי בכלי פלסטיק כתבנית.
לאחר שנפזר את השכבה הראשונה בצורה כמה שיותר שווה ונהדק אותה, נכניס למקפיא ובנתיים נכין את השכבה השנייה.
לשכבה השנייה נכניס את כל המרכיבים למעבד מזון (אין צורך לשטוף אותו בין שכבה לשכבה). נפעיל עד שנראה שנוצר לנו מן גוש אחד אחיד.
נפזר את השכבה השנייה מעל הראשונה, נכניס למקפיא ובנתיים נכין את השכבה השלישית.
נמיס את המרכיבים של השכבה השלישית. אפשר לעשות את זה על האש לשים קערה מעל מים רותחים או הכי פשוט להשתמש במיקרוגל. נוציא מהמקפיא את שתי השכבה ונפזר מעל את שכבת השוקולד.
נכניס למקרר עד שהכל יתקשה.
נוציא ונחתוך לקוביות. נשמור את החטיף בקירור במקרר.
ההכנה מאוד פשוטה ומצריכה מעבד מזון בשביל שתי השכבות הראשונות.
מתחילים עם השכבה הראשונה. מכניסים תחילה את השקדים, שבבי הקוקוס ואבקת קקאו למעבד מזון ומפעילים אותו עד שמתקבלים פירורים..
לאחר מכן מוסיפים את שאר מרכיבי השכבה וטוחנים. כעבור בערך חצי דקה יהיו לנו פירורים דביקים.
את התערובת נעביר לכלי מרובע. האמת שחוץ מפלסטיק לא היה לי שום כלי מרובע אז השתמשתי בכלי פלסטיק כתבנית.
לאחר שנפזר את השכבה הראשונה בצורה כמה שיותר שווה ונהדק אותה, נכניס למקפיא ובנתיים נכין את השכבה השנייה.
לשכבה השנייה נכניס את כל המרכיבים למעבד מזון (אין צורך לשטוף אותו בין שכבה לשכבה). נפעיל עד שנראה שנוצר לנו מן גוש אחד אחיד.
נפזר את השכבה השנייה מעל הראשונה, נכניס למקפיא ובנתיים נכין את השכבה השלישית.
נמיס את המרכיבים של השכבה השלישית. אפשר לעשות את זה על האש לשים קערה מעל מים רותחים או הכי פשוט להשתמש במיקרוגל. נוציא מהמקפיא את שתי השכבה ונפזר מעל את שכבת השוקולד.
נכניס למקרר עד שהכל יתקשה.
נוציא ונחתוך לקוביות. נשמור את החטיף בקירור במקרר.
1/2 כוס שקדים 1/2 כוס שבבי קוקוס 1/3 כוס חמאת בוטנים 1/4 כוס דבש או סירופ מייפל כפית אבקת קקאו שכבה שנייה 10 תמרי מג'הול 1/3 כוס חמאת בוטנים שכבה שלישית 100 גרם שוקולד כף שמן קוקוס הוראות הכנה: מתחילים עם השכבה הראשונה. מכניסים תחילה את השקדים, שבבי הקוקוס ואבקת קקאו למעבד מזון ומפעילים אותו עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את שאר מרכיבי השכבה וטוחנים עד שמתקבלים לנו פירורים דביקים. נפזר את השכבה הראשונה בכלי מרובע בצורה כמה שיותר שווה ונהדק אותה. נכניס למקפיא. לשכבה השנייה נכניס את כל המרכיבים למעבד מזון, נפעיל עד שנראה שנוצר לנו גוש אחיד. נפזר את השכבה השנייה מעל הראשונה ונכניס למקפיא. נמיס את המרכיבים של השכבה השלישית ונפזר מעל שתי השכבות. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה