פסטה ברוטב עגבניות פיקטני
אני השתמשתי בשילוב של עגבניות רגילות ועגבניות שרי אבל אפשר להשתמש רק בעגבניות רגילות או לחילופין רק בעגבניות שרי. אפשר גם להשתמש בשרי בצבעים שונים.
מתחילים בלחמם מים בסיר בשביל הבישול של הפסטה. בנתיים מכינים את הרוטב. חותכים את העגבניות. את השרי חתכתי לחצאים ואת העגבניות לריבועים. מחממים מחבת נון-סטייק. כשהיא מספיק חמה מוסיפים את העגבניות, התבלינים, שום ועלי הבזיליקום החתוכים. מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים.
בשביל הפסטה השתמשתי באטריות עם עגבניות של מזרח ומערב אבל ניתן להשתמש בכל פסטה שרוצים.
בישול הפסטה הוא לפי הוראות היצרן. אני הכנתי 5 עיגולים של האיטריות.
את הרוטב בישלתי עד שסיימתי להכין את הפסטה. כל התהליך לקח בערך 15 דקות. ברגע שהפסטה הייתה מוכנה הוספתי אותה לרוטב והגשתי את המנה.
3 עגבניות גדולות 2 כוסות עגבניות שרי 4 שיני שום 10 עלי בזיליקום חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור רבע כפית צ'ילי גרוס אטריות עם עגבניות - 5 חתיכות מים הוראות הכנה: מחממים מים בסיר בשביל האטריות. בנתיים, חותכים את העגבניות, השום והבזיליקום. מחממים מחבת נון-סטייק. כשהמחבת חמה מוסיפים את העגבניות, השום, הבזיליקום, מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס, מביאים לתריחה ומבשלים על אש נמוכה עד שמסיימים להכין את האטריות. את האטריות מבשלים לפי הוראות היצרן. כשהאטריות מוכנות, מעבירים אותם למחבת של הרוטב, מערבבים ומגישים. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה