ערמונים מבושלים
ערמונים זה ממש מעדן ובגלל שבעונה הזו אפשר למצוא ערומונים טריים בסופר חבל לא לנצל את הזדמנות. אם מחפשים מתכון לאיך מכינים ערמונים טריים זה נראה כהרבה התעסקות. אז מכיוון שאני לא אוהבת הרבה התעסקות לא קניתי ערמונים הרבה זמו עד שלמזלי גיליתי שאפשר פשוט לבשל אותם - כן ממש כמו שמבשלים תפוח אדמה. אחרי הבישול מכיוון שהקליפה לא אכילה, חותכים אותם לחצאים ומוציאים את התוכן עם כפית. הכי קל ופשוט שיש והטעם מדהים.
אז איך בוחרים ערמונים? במקרה שהם כבר ארוזים בשקית אז פשוט מקווים שכולם בסדר. במידה ויש לכם אופציה לבחור אחד אחד, לוקחים ערמונים קשים. אם הם רכים או עם איזה פתח קטן סימן שכבר איזה תולעת ביקרה בהם.
תהליך הבישול הוא מאוד פשוט. קודם נשטוף את הערמונים אחרי זה נכנסים אותם לסיר (או שנשטוף כבר בהסיר עצמו שזה מה שאני עושה).
נוסיף מים עד כיסוי. נשים על אש ונבשל 40 דקות מרגע הרתיחה. אם יש לכם סיר לחץ אז מספיק 30 דקות במצב תבשיל שזה חום של 150 מעלות.
כשהערמונים מוכנים חותכים אותם לחצי ואוכלים עם כפית.
אז איך בוחרים ערמונים? במקרה שהם כבר ארוזים בשקית אז פשוט מקווים שכולם בסדר. במידה ויש לכם אופציה לבחור אחד אחד, לוקחים ערמונים קשים. אם הם רכים או עם איזה פתח קטן סימן שכבר איזה תולעת ביקרה בהם.
תהליך הבישול הוא מאוד פשוט. קודם נשטוף את הערמונים אחרי זה נכנסים אותם לסיר (או שנשטוף כבר בהסיר עצמו שזה מה שאני עושה).
נוסיף מים עד כיסוי. נשים על אש ונבשל 40 דקות מרגע הרתיחה. אם יש לכם סיר לחץ אז מספיק 30 דקות במצב תבשיל שזה חום של 150 מעלות.
כשהערמונים מוכנים חותכים אותם לחצי ואוכלים עם כפית.
מרכיבים:
שקית ערמונים
מים
הוראות הכנה:
שוטפים את הערמונים ומעבירים לסיר.
שופכים מים עד לכיסוי של הערמונים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות. הערות: בסיר לחץ מספיק לבשל במשך 30 דקות בחום של 150 מעלות. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה