טופו במרינדה
אומנם פה צריך לעשות הכנה מראש שזה להשרות את הטופו במרינדה לכמה שעות אבל זה שווה לגמרה.
מתחילים בלערבב את כל מרכיבי המרינדה. אני ישר מערבבת אותם בתוך בקופסא שבה אני משרה את הטופו. לגבי הטופו. אפשר לחתוך אותו איך שמתחשק לכם ותלוי לאיזה מטרה אתם מכינים את הטופו. אם זה סנדוויץ' אז מתאים לחתוך לרצועות אבל אם זה לשים על שיפוד על מתאים לחתוך לריבועים.
משרים את הטופו במרינדה לכמה שעות (בין 3 ל-24 שעות). רצוי לנער את הקופסא על מנת לוודא שהמרינדה כיסתה את כל הצדדים של הטופו. ככל שהוא יושב יותר זמן במרינדה, ככה הוא טעים יותר. מה שאני בדרך כלל עושה לאחר מכן זה לטגן את הטופו במחבת נון-סטייק בלי שמן.
מרכיבים:
300 גרם טופו
1/4 כוס מים 1/8 כוס סויה 1/8 כוס קטשופ 2 כפות סילאן 2/3 כפית פפריקה מעושנת 1/3 כפית פלפל שחור 1/3 כפית שום גבישי הוראות הכנה:
לערבב את כל המרכיבים (פרט לטופו) היטב.
לחתוך את הטופו. לתבל את הטופו מכל הצדדים במרידה ותת לו לנוח במקרר למשך כמה שעות בתוך המרינדה. לטגן את הטופו במחבת כמה דקות כל צד. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה