תבשיל קינוא ונקניקיות בסיר לחץ
נדיר שיתחשק לי לאכול קינואה. למרות היותה מאוד בריאה יש משהו שפשוט לא מושך אותי בגרגירים הקטנים. ובכל זאת בסוף יום עבודה התחשק לי להכין משהו משביע במינימום מאמץ וקינואה עלתה לי לראש. מה שיצא מזה זה תבשיל פשוט המוכן תוך כמה דקות שתוך כדי אכילתו לא הרגשתי כלל כאילו אני אוכלת קינוא אלה משהו אחר לחלוטין.
מכיוון שהפעלתי את סיר הלחץ ל-2 דקות שזה הזמן שלוקח לקינואה להיות מוכנה בסיר לחץ, הבצל שחתכתי לחתיכות יחסית גדולות התבשל חצי דרך. לכן אני מאוד ממליצה לנסות ולחתוך את הבצל כמה שיותר דק.
השלבים להכנת המתכון הם פשוט לזרוק את כל המרכיבים לסיר כמובן אחרי שחותכים את הבצל, הפלפל החריף והנקניקיות, לשים על חום של 155 מעלות למשך 2 דקות וזהו, האוכל מוכן.
אני השתשתי בנקניקיות טבעוניות של ZOGLO'S. כמובן שאפשר להשתמש בכל סוג אחר.
בתאבון
מכיוון שהפעלתי את סיר הלחץ ל-2 דקות שזה הזמן שלוקח לקינואה להיות מוכנה בסיר לחץ, הבצל שחתכתי לחתיכות יחסית גדולות התבשל חצי דרך. לכן אני מאוד ממליצה לנסות ולחתוך את הבצל כמה שיותר דק.
השלבים להכנת המתכון הם פשוט לזרוק את כל המרכיבים לסיר כמובן אחרי שחותכים את הבצל, הפלפל החריף והנקניקיות, לשים על חום של 155 מעלות למשך 2 דקות וזהו, האוכל מוכן.
אני השתשתי בנקניקיות טבעוניות של ZOGLO'S. כמובן שאפשר להשתמש בכל סוג אחר.
בתאבון
מרכיבים:
1 כוס קינואה
1 כוס מים 1 כוס תירס קפוא 1 בצל * 3 נקניקיות 400 גרם שימורים של עגבניות חתוכות דק 1/3 פלפל חריף 1/2 כפית כמון 1/2 כפית פפריקה מעושנת 3/4 כפיות מלח 1/4 כפית צ'ילי גרוס הוראות הכנה:
לחתוך את הבצל דק.
לחתוך את הנקניקיות לחתיכות. לחתוך את הפלפל החריף. להוסיף את כל המרכיבים לסיר לחץ ולשים על מצב פסטה (חום של 155 מעלות) ל-2 דקות. הערות: * המתכון יעבוד עם כל סוגי הנקניקיות, אני השתמשתי בנקנקיות מהסדרה הטבעונית של ZOGLO'S. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה