מרק כרוב
מרכיבים:
1/2 ראש כרוב
1 בצל 2 גזרים 1 כוס תירס קפוא 100 גרם רסק עגבניות 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית פפריקה * 2 כפיות אבקת מרק ירקות 1/2 2 ליטר מים הוראות הכנה:
לחתוך את כל הירקות.
להרתיח מים בסיר ולהוסיף את כל מרכיבי המרק. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כ-35 דקות, עד שהירקות נהיים רכים. הערות: * אני השתמשתי במרק ירקות של נטורפוד שמכל האבקות מרק נראה לי הכי "נקי". אם מכינים בסיר לחץ, אז להכניס את כל המרכיבים ולהפעיל על חום של 150 מעלות (מצב מרק) למשך 20 דקות. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה