פרנץ' טוסט טבעוני
אין כמו לפתוח את הבוקר עם פרנץ' טוסט. היופי בעיני בפרנץ' טוסט זה שמכינים אותו משאריות של לחם שנשאר וכבר הספיק להתייבש. המתכון מאוד פשוט וכולל 3 צעדים, הכנת הבלילה, טבילת הלחם בבלילה וטיגון. את הטיגון אפשר לעשות עם שמן אבל אפשר גם לוותר אם יש מחבת נון-סטייק.
להכנה, מוסיפים חלב, סילאן, קמח, תמצית וניל וקמצוץ מלח לתוך קערה שטוחה ומערבבים. חודש שעבר פרסמתי מתכון ללחם פשוט קל הכנה ומאוד אוורירי - הוא יהיה מושלם לשימוש פה במידה ותרצו.
כל מה שנשאר לעשות זה לטבול כל פרוסה משני הצדדים בבלילה, להעביר ישר למחבת חמה ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
בתאבון.
להכנה, מוסיפים חלב, סילאן, קמח, תמצית וניל וקמצוץ מלח לתוך קערה שטוחה ומערבבים. חודש שעבר פרסמתי מתכון ללחם פשוט קל הכנה ומאוד אוורירי - הוא יהיה מושלם לשימוש פה במידה ותרצו.
כל מה שנשאר לעשות זה לטבול כל פרוסה משני הצדדים בבלילה, להעביר ישר למחבת חמה ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
בתאבון.
מרכיבים:
3/4 כוסות חלב צמחי 3 כפות סילאן 3 כפות גדושות קמח חיטה - אפשר גם מלא כפית תמצית וניל קמצוץ מלח 4 פרוסות לחם * שמן לטיגון הוראות הכנה:
בקערה, לערבב חלב וסילאן.
להוסיף קמח ולערבב עם מטרפה עד שאין גושים. לחמם מחבת. לטבול את פרוסת הלחם משתי הצדדים ולטגן משתי הצדדים עד להזהבה.
הערות:
* אפשר גם בלי במידה ומשתמשים במבת נון-סטייק.
|
תגובות
הוסף רשומת תגובה