פרמז'ן טבעוני
תמיד שאני מכינה פסטה יש לי חשק להוסיף לה פרמז'ן מעל. אז אומנם גבינות שנים שאני לא אוכלת אבל בהחלט אפשר עדיין להמשיך ולפזר תערובת בסגנון פרמז'ן מעל הפסטה שתוסיף טעם נהדר למנה.
בזמן האחרון יצא לי לראות מוצרים בכזה סגנון בחניות ה"בריאות" שהמרכיבים בהם די דומים למה שאני משתמשת במתכון הביתי. כמובן אפשר ללכת ולקנות אבל אפשר גם להכין בקלות בבית וזה מה שאני אישית ממליצה ומשתפת במתכון זה.
ההכנה מאוד פשוטה, רק צריך מטחנת תבלינים. אני משתמשת בבלנדר של נינג'ה שמבחינתי עושה בדיוק את אותה העבודה כמו מטחנת תבלינים במקרה זה.
אז לצורך ההכנה נוסיף את כל המרכיבים לבלנדר ונפעיל אותו למשך 10 שניות בדיוק.
וזהו, התערובת מוכנה. אפשר לשמור אותה במקרר כ-3 שבועות או במקפיא כ-3 חודשים. אני כבר מראש שומרת אותה בצנצנת זכוכית שיש לה מכסה עם חורים.
כמה הערות לסיום, התערובת יוצאת מלוחה, אם אתם פחות חובבנים של מלח אפשר לצמצם בכמות. אני משתמשת בשקדים עם קליפה, אם בא לכם תערובת ללא נקודות חומות, השתמשו בשקדים קלופים.
בזמן האחרון יצא לי לראות מוצרים בכזה סגנון בחניות ה"בריאות" שהמרכיבים בהם די דומים למה שאני משתמשת במתכון הביתי. כמובן אפשר ללכת ולקנות אבל אפשר גם להכין בקלות בבית וזה מה שאני אישית ממליצה ומשתפת במתכון זה.
ההכנה מאוד פשוטה, רק צריך מטחנת תבלינים. אני משתמשת בבלנדר של נינג'ה שמבחינתי עושה בדיוק את אותה העבודה כמו מטחנת תבלינים במקרה זה.
אז לצורך ההכנה נוסיף את כל המרכיבים לבלנדר ונפעיל אותו למשך 10 שניות בדיוק.
וזהו, התערובת מוכנה. אפשר לשמור אותה במקרר כ-3 שבועות או במקפיא כ-3 חודשים. אני כבר מראש שומרת אותה בצנצנת זכוכית שיש לה מכסה עם חורים.
כמה הערות לסיום, התערובת יוצאת מלוחה, אם אתם פחות חובבנים של מלח אפשר לצמצם בכמות. אני משתמשת בשקדים עם קליפה, אם בא לכם תערובת ללא נקודות חומות, השתמשו בשקדים קלופים.
מרכיבים:
1/3 כוס קשיו 1/3 כוס שקדים 1/4 כוס שמרי בירה 1 כפית מלח הוראות הכנה:
להעביר את כל המרכיבים לבלנד/מטחת תבלינים ולטחון למשך כ-10 שניות.
|
תגובות
הוסף רשומת תגובה