פיצות אישיות
בצק 500 גרם קמח חיטה לבן כף שמן זית כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר 1 כפית מלח 1.25 כוסות מים רוטב עגבניות 100 גרם רסק עגבניות 20 מ"ל מים חצי כפית שום גבישי שליש כפית פלפל שחור רבע כפית סוכר קורט מלח 1 כפית אורגנו גבינה קשה טבעונית 150 גרם קשיו חצי כוס שמרי בירה כף פפריקה מעושנת כף סירופ מייפל כף אגר אגר שן שום אחת מיץ מלימון רבע כפית כורכום קורט מלח 3/4 + 3/4 מים הוראות הכנה: הכנת הבצק: להוסיף את כל המצרכים לקערת המיקסר וללוש כ-10 דקות. לתת לבצק לתפוח עד הכפלת הגודל. לרוטב: לערבב את כל המרכיבים בקערה לגבינה: מערבבים בבלנדר עד לקבלת משחה חלקה את כל המרכיבים פרט לאגר אגר ביחד עם 3/4 כוס מים. בסיר מרתיחים 3/4 מים ביחד עם כף אגר אגר כ-5 דקות ומוסיפים את המשחה. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית להתקררות והתקשות. הרכבה: מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים מהבצק עיגולים ומשטחים. מחוררים עם מזלג את הבצק. מורחים על כל עיגול את הרוטב ומפזרים מהגבינה המגורדדת מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ומכניסים את הפיצה עד להשחמה. |
תגובות
הוסף רשומת תגובה